dimecres, 14 de gener del 2009

GOOGLEDOCS

Abans de començar l'assiganatura de Noves Tecnoligies, els meus coneixements sobre el Googles eren simplement com un buscador d'informació per a qualsevol tipus.

Ara conec moltes més coses, i una d'elles és el googledocs.
Un programa que m'ha facilitat molt la feina i ens ajudar a poder compartir informació de manera molt comoda amb els demes.

Què és Google Docs?
Google Docs és un espai personal on podem crear via web documents de text i fulls de càlcul, amb moltes de les funcionalitats dels programes/programari que s'instal·len en el PC. Podem guardar els fitxers que anem creant, podem convertir-los i descarregar-los en diversos formats (per exemple, PDF), i també podem 'pujar' qualsevol document que tinguem creat amb altre programa d'ofimàtica.

Puc compartir documents amb altres usuaris?
Sí, 'Google Docs' permet que qualsevol fitxer que hàgim creat pugui ser compartit amb altres usuaris del servei que indiquem. A més, aquests usuaris poden així mateix editar-lo de manera colaborativa.

Puedo utilizar los documentos para publicarlos vía web?
Sí, la herramienta permite publicar tus trabajos con aspecto de página web (no necesitas tener conocimientos de HTML), e incluso convertirlo en un post de tu blog.

És un servei totalment gratuit que t'ofereix el google per a la seva utilització


Perquè la seva utilització et sigui més fàcil adjunto un enllaç que explica amb deteniment com es crea un googledocs. Clica aquí.