dimecres, 14 de gener del 2009

TRACTAMENT DEL SO DIGITAL

La pràctica següent consisteix en la manipulació d'una cançó introduint un fragment de veu en el qual descriguis el nom la cançó i el seu cantant.

S'han de seguir una série de pasos per poder fer l'activitat:

1. El programa amb que traballarem es audicity. Per aquesta rao serà millor ternir-lo instal·lat a l'ordinador. Cilicar aquí per a la seva instal·lació.

2. Un cop instal·latat, obrirem la cançò amb la que volem treballar.

3. Una vegada oberta, i després d'escoltar-la per a escollir el lloc on es vol inserir l'enregistrament, es retalla el final de la cançó perquè la seva grandària sigui menor. Aquest pas és opcional.

4. Quan es tingui triat el lloc de l'enregistrament, n'hi ha prou amb tenir el micròfon endollat a l'ordinador per a poder realitzar l'enregistrament desitjat. En cas que l'enregistrament no funcioni o s'escolti malament, pot ser que es tingui malament configurat el so del micròfon.

5. Si ja s'ha acabat l'enregistrament, és el moment de guardar l'arxiu en format .mp3, que serà el qual utilitzarem per a penjar-lo en internet. En cas que, per algun casual, no es pugui acabar, sempre es pot guardar el treball, però en Arxiu - Guardar Projecte. D'aquesta manera sempre es pot modificar allò que s'ha guardat, tantes vegades com es vulgui.

6. Per a guardar-lo definitivament, n'hi ha prou que anem a Arxiu - Exportar com mp3. D'aquesta manera tindrem un arxiu que ja no es pugui modificar, llest per a penjar-lo en la web

7. Per penjar al cançó a internet hauerem de anra a la pàgina web goear.com. Per més facilitat cliqueu aqui.

8. Quan ja tenim pujada la cançó al nostre lloc web, hem de fixar-nos a la dreta a copiar el codi EMBED, que ens servirà per a poder dur al nostre blog el reproductor amb la cançó que hem creat, de tal manera que es podrà reproduir directament

9.Ara tan sols quedar copiar el codi en una nova entrada del nostre blog, dintre de la pestanya Edició d'Html, i ja podrem reproduir la nostra cançó.