dimecres, 14 de gener del 2009

LES UAA. UNITAT D'APRENENTATGE AUTÒNOM

En aquesta pràctica em tingut que crear una UAA, és una unitat d'autoaprenentatge. Aquest tipus d'eina serveix per representa una sèrie de teories i exercicis. Aquestes teories les penjem al http://sites.google.com/.

El JClic està format per un conjunt d'aplicacions informàtiques que serveixen per a realitzar diversos tipus d'activitats educatives: trencaclosques, associacions, exercicis de text, paraules creuades ...

Les activitats no s'acostumen a presentar soles, sinó empaquetades en projectes.

Un projecte està format per un conjunt d'activitats i una o més seqüències, que indiquen l'ordre en quin s'han de mostrar.

L'antecessor de JClic és Clic, una aplicació que des de 1992 ha estat utilitzada per educadors i educadores de diversos països com eina de creació d'activitats didàctiques per als seus alumnes.

JClic està desenvolupat en la plataforma Java, és un projecte de codi obert i funciona en diversos entorns i sistemes operatius. En les pàgines d'activitats de la zonaClic s'oferixen dues maneres d'accedir als projectes JClic.

L'objectiu de l'activitat era crear una UAA que tingués una relació amb el JClic i una informació determinada.

En la UAA s'ha d'explicar amb deteniment informnació de cadascuna de les part que utilitzarem a JClic. per a tot això us explico amb detall la meva pràctica.

Primer vaig triar una tema a denvolupar, i com estem fent magisteri de educació Física he cregut convenient fer-ho sobre els esports.

1. S'ha de crear conte de gmail

2. Anar aqui a i entrar amb la teva direcció de gmail

3. Ja tens oberta la teva UAA

4. Introduir els continguts i imatges que vols treballar

5. Un cop tens la UAA feta, s'ha de fer el Jclic amb les diferents activitats.

6. L'últim pas es guardar el teu Jclic en una pàgina web,que tindrà l'enllaç des de la teva UAA,on els alumnes podran practicar de manera divertida els continguts i assolir-los fàcilment.


Per tot això em de saber com crear la pàgina web:


Em enir les activitats fetes del Jclic . Un cop tinguem això fet anirem a eina- crear pàgina web. Possarem el non de l'activitat. exemple: animals.html
anirem al blink i entrarem a la web i pujarem els arxius. I per últim copiar l'enllaç perquè surti la UAA.

Aqui teniu el meu exemple de UAA